Науково-практичний семінар «Фотосепаратори і рентген-детектори для сортування насіння сільськогосподарських культур»

3 квітня 2019, 9:25
м. Бровари, ТОВ "Orient Way Ltd"

 

 3 квітня 2019 року колектив кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка взяв участь в одноденному науково-практичному семінарі «Фотосепаратори і рентген-детектори для сортування насіння сільськогосподарських культур», який проходив на базі підприємства Orient Way Ltd - офіційного дистриб’ютора компанії «MEYER»в Україні, Грузії і Молдові.

Під час семінару викладачі кафедри мали змогу ознайомитись з конструкцією сепараторів, їх характеристиками і можливостями щодо очищення широкого спектру товарів: зернових і технічних культур, горіхів, продуктів глибокої заморозки, сухофруктів, а також скла, пластику, гуми, тощо.

Представники компанії Orient Way Ltd продемонстрували роботу сепараторів, розповіли про особливості їх налаштування та на практиці довели, що дані машині спроможні забезпечити чистоту вихідної продукції на рівні 99,9%.

В ході зустрічі також було обговорено можливість підписання договору про подальшу співпрацю між компанією Orient Way Ltd і Національним університетом біоресурсів і природокористування України.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook