Профорієнтаційна робота кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій

17 квітня 2019 року

 17 квітня 2019 року аспірантами кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Максімцевим С.І., Кімейчуком І.В. було проведено профорієнтаційні заходи в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29 Оболонського р-ну м. Києва серед школярів 10-11 класів.

Під час зустрічі школярі були ознайомлені із спеціальностями, за якими здійснює підготовку Національний університет біоресурсів і природокористування України. Особливу увагу було приділено спеціальностям за якими здійснює підготовку ННІ лісового і садово-паркового господарства. Учні із цікавістю слухали про сьогоднішні реалії потреб ринку праці України та майбутні перспективи для лісівника, ландшафтного архітектора та деревообробника та дизайнера по дереву, що займають чільне місце в житті кожного із нас, адже ці спеціальні затребувані на ринку праці країни.
Школярі отримали змістовну інформацію про умови вступу до НУБіП України, навчальний процес в ННІ лісового і садово-паркового господарства, сучасну матеріально-технічну базу інституту, а також про участь та роль студентів у наукових, спортивних та культурно-масових заходах університету. Також акцентувалась увага про унікальні можливості паралельного навчання в Європейських вищих навчальних закладах, з якими університет тісно співпрацює, та широкі перспективи працевлаштування, які відкриваються перед випускниками після отримання нашого диплому.

Майбутніх абітурієнтів турбували особливості вступної кампанії цього року, можливості реалізації їх творчих та спортивних здібностей. Школярі виявили цікавість до спеціальності та спеціалізації інституту і бажання відвідати інститут на день відкритих дверей.
Майбутні студенти університету з цікавістю слухали доповіді аспірантів кафедри, задавали активно питання, які їх цікавили і отримували ґрунтовні відповіді від доповідачів.
Тож сподіваємось, що ці школярі поповнять ряди нашої альма матері під час цьогорічної вступної кампанії.

Андрій Пінчук, доцент кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook