Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Охорона праці»

21 квітня 2019 року

 

19 квітня 2019 року у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті було проведено підсумкову конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці»). Під час конференції відбувся захист найкращих студентських наукових робіт, які відібрали експерти конкурсної комісії з числа робіт, які надійшли на конкурс (всього на розгляді перебувало 108 робіт).

Попередній розгляд наукових робіт, які надійшли на конкурс, відбувся прозоро. Роботи переможців (учасників підсумкової конференції), відповідні рецензії та рейтинговий список розміщено на сайті ХНАДУ.

Від Національного університету біоресурсів і природокористування України на підсумковій конференції ІІ етапу конкурсу за рішенням організаційного комітету було заслухано роботу студента бакалавратури механіко-технологічного факультету Григоренка Ярослава Олеговича на тему «Заходи щодо безаварійної та безпечної експлуатації мобільної сільськогосподарської техніки». В результаті наукової експертизи робота набрала 75,5 бала зі 100 можливих.

Роботу було виконано під керівництвом завідувача кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України Войналовича Олександра Володимировича.

У результаті захисту представленої наукової роботи студента Ярослава Григоренка було нагороджено дипломом переможця ІІ-го ступеня.

 

 

доц. М. Мотрич


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook