Результати та деталі I етапу VIII «Фестивалю студентської науки-2019»

18 квітня 2019 року
НДІ економіки і менеджменту

 

17 квітня відкрив свою роботу «Фестиваль студентської науки -2019», який зібрав у читальній залі бібліотеки 10 навчального корпусу 16 наукових студентських гуртків з економічного факультету, 6 - з факультету аграрного менеджменту та 4 гуртка від ННІ післядипломної освіти.

 

 

До членів журі, керівників гуртків та всіх присутніх звернувся декан економічного факультету Анатолій Дмитрович Діброва. Анатолій Дмитрович наголосив про важливість та актуальність розвитку студентської науки, активність та талановитість сучасної молоді. Також зазначив, що молодь – цвіт нації, її розвиток та наполегливість потрібно підтримувати та розвивати. Від адміністрації факультету аграрного менеджменту виступив заступник декана Олександр Володимирович Новак, який подякував представникам гуртків та керівникам за роботу у 2018-2019 навчальному році, надихнув та роботу гуртківців ат членів журі. 

 

    

Високопоставлене журі, яке складалося із представників спілки молодих вчених, ради аспірантів, студентського наукового клубу та досвідчених науково-педагогічних працівників структурних підрозділів більше 5 годин наполегливо оцінювали студентські наукові досягнення. 

   

А оцінювати було що!!! Цьогорічні змагання гуртків були на високому рівні. У представлених звітах кожен студентський гурток показав свої наукові досягнення у вигляді тез доповідей та статтей, які студенти друкують у фахових виданнях у співавторстві з викладачами та самостійно, участю у олімпіадах, наукових студентських конкурсах та проектах, конференціях, круглих столах, семінарах. Журі та присутніх зацікавили Start-Up проекти, проект розвитку студентської кав’ярні, представлені відео-ролики про стилі керівництва від майбутніх управлінців. Старости студентських гуртків поділилися своїми планами щодо майбутнього розвитку гуртків, запланованими заходами та науковими справами.

  

 

 

 

У результаті запеклої боротьби між гуртками переможцями стали:

-                     від економічного факультету: І місце отримали два наукових студентський гуртки «Банки, фінансові ринки та агробізнес: виклики сьогодення» та «Фінансист»; ІІ місце – науковий гурток «Брокер»; ІІІ місце - науковий гурток «Клуб фінансового аналітика».

-                     від факультету аграрного менеджменту: І місце отримав студентський гурток «Маркетинг»; ІІ місце – науковий гурток «Stаrtup garage 11»; ІІІ місце - науковий гурток «Менеджмент і сьогодення».

За першість у фіналі боротимуться від економічного факультету наукові  гуртки «Банки, фінансові ринки та агробізнес: виклики сьогодення» та «Фінансист»; від факультету аграрного менеджменту – студентський гурток «Маркетинг»; від ННІ післядипломної освіти - студентський науковий гурток «Інновінг».

Бажаємо учасникам  участі у фіналі VIII «Фестивалю студентської науки-2019» 14 травня 2019р. в 69 ауд. 1 навчального корпусу о 10.00.

 

Детальна інформація про результати I етапу «Фестивалю студентської науки-2019» тут

 

Олена Четверик

Голова спілки молодих вчених

НДІ економіки і менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook