Відкрита лекція доцента Войцехівського В.І.

16 квітня 2019, 10:31
НУБіП України

       12 квітня 2019 року проведена відкрита лекція кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Войцехівського Володимира Івановича. Лекція для студентів 2 курсу ОС "Бакалавр" спеціальності "Облік і оподаткування".

      Тема лекції "Кваліметрія" є однією з основоположних в дисципліні «Технологія зберігання, переробки та стандартизація с.-г. продукції», адже в ній викладено основні терміни, методи визначення якості і види контролю продукції, що надає змогу систематизувати та використовувати у повсякденному житті знання про якість.

Проблема якості продукції на виробництві завжди буде злободенною. Розробка та удосконалення методів контролювання показників якості є перспективним завданням науки – кваліметрії. Студенти прийняли активну участь в обговоренні теми якості продукції в житі студентства.

Войцехівський Володимир Іванович проводив лекцію у формі доброзичливого обговорення матеріалу, щодо становлення кваліметрії, як окремої науки і розвитку терміну «якість» в цілому.

Присутні науково-педагогічні працівники відзначили, що лекція доцента Войцехівського Володимира Івановича мала достатньо високий науко-педагогічний рівень, системність та логічне викладення навчального матеріалу. Слід зазначити, що високий рівень викладання органічно доповнювався мультимедійним супроводом.

Результати анкетування виявили позитивне враження присутніх та виявлено напрями з поліпшення процесу подачі матеріалу для кращого сприйняття та засвоюваності.

Доцент Сергій Гунько

 



Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook