Відвідування музею НУБіП України студентами-іноземцями факультету аграрного менеджменту магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

9 квітня 2019 року

9 квітня 2019 року група студентів-іноземців під керівництвом куратора групи Катерини Алексеєвої відвідала музей історії НУБіП України. Майбутні магістри-проектні менеджери, вихідці з Пакистану, Бангладешу та Кот-д’Івуару, надзвичайно зацікавилися історією створення та розвитку Університету, який вони обрали для навчання серед усіх університетів світу. Студенти дізналися про відомих у всьому світі випускників НУБіП України, про напрямки діяльності НУБіП України, про досягнення та прагнення університету у майбутньому.

Варто зазначити, що паралельно студенти зробили короткий екскурс в історію України, дізналися про існування давньої Трипільської культури, способи та методи ведення господарства, які застосовувалися раніше. Також студенти-іноземці були коротко ознайомлені з героїчним минулим українського народу, його нездоланним прагненням до свободи та незалежності. Студенти уважно слухали екскурсовода, задавали питання, виявляли зацікавленість щодо різних питань.

Студенти-іноземці вкотре переконалися, що зробили правильний вибір, коли вирішили навчатися у НУБіП України на факультеті аграрного менеджменту, на магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook