Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» - переможці фінансових дебатів на Global Money Week

9 квітня 2019 року

      Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) є щорічною глобальною ініціативою, яка включає акції та заходи у всьому світі. Організаторами цьогорічної програми виступили Інститут модернізації змісту освіти, Національний банк України, Університет банківської справи, агентство USAID, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та Незалежна асоціація банків України.


      У межах співпраці економічного факультету з Національним банком України студенти факультету прийняли активну участь у численних заходах (лекції, воркшопи, екскурсії, майстер-класи, інтерактивні освітні заняття), які проводив НБУ з нагоди Global Money Week, що проходив в Україні 25-31 березня 2019 року.


      Економічний факультет на постійній основі активно долучається до освітніх ініціатив, які спрямовані на підвищення фінансової грамотності студентів. Так, на запрошення Національного банку України студенти 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на чолі з доцентом кафедри банківської справи та страхування
 Русланою Мамчур уперше отримали можливість побувати в стінах НБУ та взяти участь у фінансових дебатах на тему «Традиційні банки vs необанки».

       

       Для студентів було попередньо проведено майстер-клас з дебатів, після чого вони мали можливість позмагатися зі своїми колегами з Київського національного університету ім. Т. Шевченка та продемонстрували свої знання, логіку, уміння дискутувати та відстоювати власну позицію. Результатом стала впевнена перемога команди студентів економічного факультету НУБіП України над командою КНУ ім. Шевченка з рахунком 4:2 за підсумком двох турів.
       

       Після закінчення фінансових дебатів всі учасники мали можливість відвідати Музей грошей. Студенти почули цікаві історичні факти щодо еволюції грошей, побачили найдавніші монети країн світу, купюру з 14-ма нулями, найдорожчу монету України, пам’ятну монету із зображенням рідного Національного університету біоресурсів і природокористування України та багато інших артефактів, а також залишили побажання в книзі відгуків важливих гостей НБУ.
     

      Економічний факультет вдячний Національному банку України за співпрацю та надану викладачам факультету можливість щодо використання у своїй навчальній роботі різноманітних ідей освітніх заходів, проведених під час Global Money Week.


Руслана Мамчур,
доцент кафедри банківської справи та страхування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook