Семінар LEUCO - настанови та рекомендації щодо вибору якісного інструменту для обробки деревини, металу і композитних матеріалів

3 квітня 2019 року

   Другого квітня 2019 р. на кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини відбулася зустріч із представництвом ООО «Лойко Україна» фірми LEUCO Німеччина.   Фірма LEUCO - один із світових лідерів у виробництві дереворізальних інструментів (круглих пил фрез, свердел тощо) . Вона має свої представництва на всіх континентах світу.

   Презентацію представив директор ООО «Лойко Україна» Латко Максим, доречі випускник нашого університету. 

   На зустрічі були присутні магістранти, студенти третього та частково четвертого курсів і практично всі викладачі кафедри.

   У презентації були представлені нові конструкції інструментів, які розроблені та запатентовані співробітниками ООО «Лойко Україна» . Показані переваги інструментів перед іншими виробниками. Було висвітлено принципи аудиту виробництва та експлуатації інструментів та устаткування, на яке встановлюють даний інструмент, показані засоби для його проведення.

   Максим Латко поділився своїми секретами успішного бізнесу. Дав настанови та рекомендації щодо того яким чином бути лідером на ринку України а саме знання необхідно постійно вдосконалювати, втілювати їх у нові розробки, «ноу-хау» і все це поєднувати із менеджерськими здібностями.
   У свою чергу студенти активно задавали питання пов’язані із конструктивними особливостями інструментів та їх експлуатації у виробничих умовах. Був розданий роздатковий матеріал, у якому були представлені як теоретичні основи різання деревини, так і практичні рекомендації щодо застосування кожного виду інструменту для оброблення різних видів деревини та плитних матеріалів на основі деревини.

 

   У кінці зустрічі відбулася цікава дискусія між слухачами та лектором, який із відмітив активність і зацікавленість студентів і анонсував нові зустрічі.

 

О. Пінчевська
завідувач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
З. Сірко
доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook