Запровадження новітніх технологій on-line навчання студентів міжкафедральних лабораторій на базі відокремлених підрозділів НУБіП України

26 березня 2019 року

    З 18 березня розпочато сесію для студентів, що навчаються за заочною формою навчання. Але особливість її полягає в тому, що серед наших студентів є такі, що навчаються у міжкафедральних лабораторіях на базі відокремлених підрозділів НУБіП України. А це означає, що одночасно навчаються студенти, які територіально знаходяться у Києві, Бережанах, а, можливо, і в інших містах.
   Під час підготовки до on-line навчання студентів міжкафедральних лабораторій на базі відокремлених підрозділів НУБіП України на факультет завітали Вадим Кондратюк, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів та Микола Цвіліховський, декан факультету ветеринарної медицини, які мали змогу ознайомитись з напрямками запровадження новітніх технологій on-line навчання студентів.

   Системний аналіз не самий простий предмет для такого сеансу одночасної участі. Але викладачі даної дисципліни готові до роботи з Cisco Webex (https://www.cisco.com/…/solu…/collaboration/webex-teams.html) - дякуємо за налаштований інструментарій доценту кафедри комп’ютерних мереж Андрію Блозві.


   Завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій Олена Кузьмінська, лектор даної дисципліни та головний організатор такого експерименту, разом із асистентом кафедри інформаційних і дистанційних технологій Валентиною Корольчук, яка підготувала кейси завдань, асистентом кафедри інформаційних і дистанційних технологій Олександром Якубчаком та доцентом кафедри інформаційних і дистанційних технологій Максимом Мокрієвим створюють мікросвіт, де максимально ефективно взаємодіють люди і технології. Перші спроби (за умови встановлення Cisco Webex):https://drive.google.com/…/1ynZbr1sJMHIPmJdVIbcil-Cdl…/view…

Таїсія Саяпіна,
старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook