ДО НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОЇ ЛАБОРАТОРІЇ "AGMEMOD" ЗАВІТАЛА РАДА РОБОТОДАВЦІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

23 березня 2019 року
НУБіП України

  22 березня на економічному факультеті відбулося засідання Ради роботодавців економічного факультету, яке відкрили Голова Ради Віталій Клочко директор ТОВ «ДИВ» та декан економічного факультету професор Анатолій Діброва.


 В процесі засідання Ради декан економічного факультету Анатолій Діброва представив навчально-наукову лабораторію "AGMEMOD" кафедри глобальної економіки.  Декан розповів роботодавцям, що за допомогою моделі "AGMEMOD" можна доволі точно проаналізувати вплив політичних сценаріїв, що дозволить підвищувати якість дослідницьких робіт на всіх рівнях. Модель нині включена до магістерської та аспірантської програм економічного факультету. Її практичне застосування сприяє підвищенню кваліфікації викладачів, аспірантів та студентів.

 

 В ході дискусії аспірантка кафедри глобальної економіки Ірина Чебан розповіла, як вона використовує модель "AGMEMOD" в написанні кандидатської дисертації. Ірина наголосила, що за допомогою «AGMEMOD» вона може робити досить точні прогнози на основі економіко-математичного аналізу та моделювати майбутній розвиток аграрного сектору України. Також для аспірантів є ще один плюс моделі – це гарна база для публікації наукових програм і статей у міжнародних виданнях.

 

 Роботодавців дуже зацікавила унікальна модель "AGMEMOD", а також можливість її практичного застосування.

Богач Л. В., старший викладач

кафедри глобальної економіки

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook