Квест на кафедрі статистики та економічного аналізу НУБіП України

21 березня 2019, 14:00
корпус 10

21 березня 2019 р. у рамках Дня відкритих дверей для абітурієнтів – випускників коледжів України кафедрою статистики та економічного аналізу і студентським активом економічного факультету було проведено цікавий профорієнтаційний захід – квест «Двері у майбутнє», у якому прийняли участь три команди абітурієнтів. Вони виконували завдання за участі координаторів – Коберник Наталії, Мельник Тетяни та Ракітіної Владислави, які допомагали їм порадами і зорієнтуватися на території нашого університету та спонукали до мозкового штурму.

 

Приймали участь 3 команди, які по-своєму проявили себе. Гра вимагала командного духу, згуртованості, а тому викликала жвавий інтерес серед учасників. У процесі квесту учасники здійснили екскурсію економічним факультетом, ознайомилися з умовами навчання, творчого розвитку студентів, а також ознайомились з особливостями вступної кампанії 2019. Всі команди показали гарну підготовку до студентського життя, були оригінальними і майже одночасно справилися з завданнями квесту. Тому журі у складі завідувача кафедри Лазаришиної Інни Дмитрівни, голови студради економічного факультету Мусій Антоніни та голови студради гуртожитку №10 Гнатенко Богдани високо оцінили результати змагання.

 

Щира подяка за гарну організацію і допомогу у проведенні квесту нашим координаторам Коберник Наталії, Мельник Тетяні, Ракітіній Владиславі і особливо –  розробникам і ініціаторам цього заходу - Зайчук Любові та Ковбасюк Дарії – студенткам 2 курсу скороченого  терміну спеціальності «Облік та оподаткування». 

 

 

Зав.кафедри статистики та економічного аналізу,

д.е.н., професор Інна Дмитрівна Лазаришина

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook