Програма мобільності Еразмус+ у Варшавському університеті наук про життя сприяє підвищенню кваліфікації викладачів економічного факультету

21 березня 2019 року

У рамках програми Erasmus+ з 4 по 8 березня 2019 року к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук О.Г. перебувала з візитом у якості викладача на факультеті «Технології виробництва» Варшавського університету наук про життя (Польща). 

Оксана Макарчук представила економічний факультет НУБіП України, зокрема презентувала історію та багатовекторність діяльності факультету. Для студентів бакалаврів спеціальності «Менеджмент» провела лекції на теми: об’єкт та завдання аналізу ринку; методика здійснення аналізу ринку; види даних; аналізу ринку (case study).
Під час дискусії студенти виявили зацікавленість до галузі сільського господарства, а також ринку аграрної продукції в Україні паралельно наводячи приклади нинішніх тенденції виробництва сільськогосподарської продукції у Польщі.


 

Участь у програмі Еразмус+ сприятиме багатовекторності використовуваних навчальних підходів під час викладання. За допомогою даної мобільності є можливість продовжувати співпрацю із викладачами факультету «Технології виробництва» Варшавського університету наук про життя як у навчальному, так і науковому напрямку.

 

 

 

Оксана Макарчук,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook