Анастасія Ободовська, цьогорічна випускниця однієї зі столичних шкіл, поділилася планами про своє студентське майбутнє в НУБіП

24 березня 2019 року
  • Насте, цього року ти закінчуєш школу. Чи вже обрала заклад вищої освіти для вступу?

     – Звісно, свій вибір я зробила ще на початку навчального року, коли до нас активно приходили представники різних університетів і запрошували на навчання. Пропозиція вступу до НУБіП мені видалася найбільш привабливою.

  • А що саме вплинуло на твій вибір?

     – По-перше, НУБіП України – це національний заклад вищої освіти, в якому є перспективи навчатися і стажуватися за кордоном. Можна, навіть, працювати за програмою Work&Travel. По-друге, я займаюся музикою і була приємно вражена, що зможу продовжувати розвивати своє захоплення у різних гуртках і творчих колективах університету.

  • А як батьки відреагували на твій вибір?

     – Ми разом обговорювали усі варіанти, відвідали сайт НУБіП України, на якому знайшли багато цікавої та корисної інформації про факультети і спеціальності, умови прийому, підготовчі курси і олімпіаду, почитали відгуки і вирішили вступати на гуманітарно-педагогічний факультет. Ще однією з великих переваг мої батьки відмітили можливість навчатися за державний кошт.

Тетяна Пастернак,
доцент кафедри англійської філології

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook