Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту в рамках профорієнтаційної роботи відвідала Ірпінський державний коледж економіки та права

15 березня 2019 року

Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.

14 березня 2019 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алла Суханова, відвідала Ірпінський державний коледж економіки та права та запросила майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей, якій відбудеться 21 березня 2019 року.

Випускники були ознайомлені зі структурою факультету аграрного менеджменту та його матеріально-технічним забезпеченням. Також ім розповідалося про умови вступу до НУБіП України на 2019 рік, акцентуючи увагу на перевагах навчання на факультеті аграрного менеджменту, особливості проведення навчального процесу та основні дисципліни, переваги студентського життя та можливості подальшого працевлаштування. Хлопців хвилювали питання військової підготовки та спорту.

У своєму виступі Алла Суханова розповіла про угоди співробітництва між НУБіП України та університетом Фоджіа в Італії та Поморською академією в м. Слупську (Польща) щодо можливості отримання подвійних дипломів, а також стажування у цих вишах, що викликали живу зацікавленість серед абітурієнтів.

Алла Суханова
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook