Запрошуємо на навчання школярів

21 березня 2019 року

20 березня 2019 року доцентом кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова Андрієм Володимировичем Петренком проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускного класу Рудьківського закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицького району Чернігівської області. Учні дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України, переваги навчання та нові можливості які очікують на абітурієнтів.  

У процесі ознайомлення з університетом були роздані буклети ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, оголошення про прийом студентів на навчання у 2019 році. Приділено увагу можливості участі випускників 11-го класу в Олімпіаді для вступу в університет. Проведено ознайомлення з програмою заходів у День відкритих дверей 28 березня.

Детально приділена увага інформації про період подання документів, вступні випробування, форми навчання, програми співробітництва з іноземними навчальними закладами та підприємствами. На завершення учні дізналися про можливість реалізації творчих здібностей приймаючи участь у студентських наукових гуртках, культурно-масових та спортивних заходах.
За організацію проведення заходу висловлюємо подяку директору Данько Н.В. та вчителям школи.

 

Завідувач кафедри електропостачання
Нікіфоров А.П.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook