Унікальна можливість для студентів і аспірантів НУБіП України навчатися за кордоном безкоштовно та отримати подвійний науковий ступень – в Україні та Королівстві Норвегія

19 березня 2019 року
НУБіП України та Норвезький університет наук про життя

Завдяки співпраці Інституту сільськогосподарської радіології, кафедри радіобіології та радіоекології НУБіП України та Норвезького університету наук про життя  студенти-магістри НУБіП України отримали унікальну можливість на безоплатній основі відвідати одну із найдивовижніших європейських країн.  

 

В рамках проекту «Об’єднана українсько-норвезька програма освіти в галузі радіоактивності навколишнього середовища» студенти відвідали курс з радіоекології «Environmental radioactivity and Radioecology course KJM353» в м. Осло, який передбачав 48 годин лекцій провідних учених Норверії (Brit Salbu, Deborah H. Oughton, Ole Christian Lind), України (В.О. Кашпаров), та інших країн (Peter Stegnar – Словенія, Tom Hinton – США, Hildegarde Vandenhove – Бельгія, Juan Carlos Mora Canadas – Канада), 25 годин практичних занять у найсучасніших лабораторіях та участь у справжніх експериментальних дослідженнях на європейському рівні. Вагомим доповненням до безцінного наукового досвіду стали екскурсії містом і відвідування музеїв.

Студенти отримали надзвичайну можливість «відчути» сучасну науку «зсередини», а ще купу незабутніх вражень:

Навчальні курси в рамках українсько-норвезької програми на безоплатній основі триватимуть і надалі, і ми запрошуємо студентів-магістрів, аспірантів і молодих учених НУБіП України приєднатися до цієї унікальної можливості вже цим літом (див. оголошення про проведення наукового семінару з радіоекології та реєстраційну форму для участі у семінарі) і наступною зимою! Витрати на транспорт (у тому числі авіаквитки), проживання, страхові внески і добові повністю покриваються за рахунок коштів НУБіП України!
Крім того, в рамках зазначеної освітньої програми аспіранти НУБіП, які виконують дисертаційні дослідження в області радіоекології та радіобіології мають можливість встановлення подвійного наукового керівництва, проведення досліджень на базі Норвезького університету наук про життя (з відшкодуванням витрат на відрядження за рахунок коштів НУБіП України) з подальшим отриманням подвійного наукового ступеня – в Україні та Королівстві Норвегія.
Контактна особа: biohimik@ukr.net, 050-142-63-48, с.н.с. УкрНДІСГР Морозова Валерія Сергіївна.

Для кандидатів на таку можливість є невеличкі вимоги: базові знання англійської мови, сучасний світогляд і бажання отримати науковий досвід на базі європейської держави.

Морозова Валерія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook