Відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Ралко Олександри Сергіївни

19 березня 2019 року

13 березня 2019 року доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Ралко Олександрою Сергіївною була проведена відкрита лекція з дисципліни «Виробничий менеджмент у рибництві» на тему «Виробнича система організації: поняття, склад та види» для магістрів першого року навчання освітньої програми «Водні біоресурси та аквакультура».

В процесі лекції Олександрою Ралко були розкриті наступні питання: сутність системного та ситуаційного підходів до виробничого менеджменту; класифікація та особливості виробничих систем; сутність елементів виробничої системи; характеристика виробничих систем; характеристика правильно спроектованої сервісної системи для побудови власної фірмової мережі. У рамках лекційного заняття розглядались приклади компанії у галузі рибництва з різними видами виробничих систем.

На відкритому лекційному занятті були присутні: д.е.н.. професор, член-кореспондент Національної академії наук України, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Шинкарук Лідія Василівна, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Свердан Михайло Михайлович, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Суханова Алла Валеріївна, к.н.держ.упр., старший викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дергач Анна Вадимівна, асистент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Карпенко Лариса Федорівна.
Всі присутні високо оцінили якість і доступність представленого матеріалу, застосування лектором сучасних технічних засобів навчання та відзначили актуальність змісту поданого матеріалу. Протягом всієї лекції Олександра Ралко активно залучала студентів до діалогу, під час якого вони активно висловлювали свої думки стосовно теми заняття.

Анна Дергач,
старший викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook