ЗАПРОШУЄМО НА МІЖНАРОДНЕ СТАЖУВАННЯ

12 березня 2019 року
Кіпр

 Запрошуємо Вас для проходження міжнародного стажування «Світові тенденції міжнародних торгових відносин» з отриманням сертифікату у Міжнародному університеті Фінал, що знаходиться на Північному Кіпрі.
 Університет був заснований двома основними партнерами, які присутні в турецькому секторі освіти вже понад 40 років. З більш ніж 400 шкіл і коледжів по всій країні, було сертифіковано більше 3,5 мільйонів студентів з моменту свого створення. DMG-Akgünler є провідним оператором туристичних послуг у Північному Кіпрі, а також власником п'ятизіркового готелю Acapulco у Кіренії серед інших основних об'єктів. Таким чином студенти мають гарну базу для практичного навчання, а також можливість працевлаштування після закінчення університету.
 Університет розміщений у спеціально побудованому кампусі біля популярного туристичного центру Кіренії на Північному Кіпрі.


 

 

 Стажування
 
Цей курс був розроблений для вищих навчальних закладів і академічних і професійних співробітників, які бажають підвищити свою обізнаність про розвиток та інновації в аудиторній практиці у вищих навчальних закладах. Особлива увага в європейській політиці вищої освіти та міжнародних органів з акредитації протягом останніх років була спрямована на викладання, яке орієнтоване на студентів.
Курс буде складатися з п'яти днів 2-3 годинних ранкових семінарів, які охоплюють широкий спектр пов'язаних тем з точки зору науковців Final International University.
 Також на протязі стажування будуть організовані культурні екскурсії та заходи, що дозволить учасникам підвищити оцінку культури, історії та середовища острова.
 Після стажування буде наданий роздатковий матеріал. Цифрові ресурси, наприклад, PowerPoints, також будуть доступні для учасників для подальшого використання та дослідження.
 
Вартість програми включаючи розміщення в готелі (проживання по 2), навчальний курс (сертифікат про міжнародне стажування), триразове харчування (ввечері в ресторані на березі середземного моря), екскурсії та трансфер з / до аеропорту: $ 390 доларів США+ переліт (приблизно 5000 грн).
За питаннями звертайтеся до доцента кафедри глобальної економіки Кірейцевої Олени Василівни за тел. 80671920209 або 80996553117.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook