Спеціалізований практичний майстер-клас "Домедична допомога на робочому місці"

4 березня 2019, 6:50
м. Одеса

 

Відповідно до чинного законодавства (ст. 173 КЗпП, ст. 9 Закону України «Про охорону праці»), передбачена пряма відповідальність роботодавця за травму або загибель людини на роботі і обов'язок роботодавця - організувати проведення спеціалізованого навчання наданню першої домедичної допомоги (ст. 153 КЗОТ, ст. 18 Закону України «Про охорону праці»).

Саме тому будь-яку надзвичайну ситуацію завжди краще запобігти і підготувати персонал заздалегідь.

4 березня 2019 року в місті Одеса доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Білько Тамара Олександрівна спільно з Навчальним Центром  "SAR" та з редакцією журналу "Охорона праці" проводила спеціалізований практичний майстер - клас "Домедична допомога на робочому місці" для фахівців з охорони праці підприємств.

Участь в семінарі взяли працівники понад 20 організацій з різних областей України. Сподіваємось, що навчання було корисним для учасників, тож керівництво підприємств знайде можливість поглибити знання своїх працівників на більш поглиблених тренінгах з охорони праці, адже знання про першу допомогу на робочому місці – це #знанняціноюужиття.

 

 

 

 

доц. М.Мотрич


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook