АгроВесна 2019

7 березня 2019 року
    19-21 лютого 2019 р. на території Міжнародного Виставкового Центру пройшли міжнародні агропромислові виставки сезону- «Зернові технології 2019», «Agro Animal Show 2019», «Фрукти. Овочі. Логістика 2019», під спільним брендом – «АгроВесна 2019»
  Уже традиційно підопічні студенти та аспіранти кафедри разом із кураторами груп та завідувачем кафедри професором Демидасем Г.І.  відвідали виставку.

  

  Метою відвідування таких виставок є ознайомлення з сучасним обладнанням,  технологіями та іншою продукцією для сільського господарства, що є досить важливим при підготовці молодих кадрів аграрної галузі України. На виставці представлені новітні технології більше 550 компаній-учасниць з 23 країн світу, тому набратися досвіду є в кого.  Дуже важливо йти в ногу з часом, знати, чим живе аграрний світ, та бути готовим до нових викликів!

  Кожна молода людина, котра вирішила пов’язати своє життя з сільським господарством, котра мислить сучасними категоріями ведення агробізнесу повинна завжди активно навчатися,  цікавитись новими тенденціями в аграрному секторі.

Викладачі кафедри спонукають студентів до відвідування саме таких виставок, тому, що  це дає можливість майбутнім агрономам налагодити комунікації з представниками аграрного бізнесу, для проходження виробничих практик та подальшого їх працевлаштування. Так і цього разу, великий ажіотаж серед магістрів та аспірантів  викликав ярмарок вакансій, де роботодавці  представили свої програми стажування, а студенти мали можливість  знайти свою першу роботу або стажування у відомих агропромислових компаніях.

  Студенти залишали виставку з масою позитивних вражень, а викладачі з надією побачити у наступному році на одній із виставок своїх підопічних, але уже в статусі власників  господарств чи агрономів великого агрохолдингу.
Хай  бажання  усіх  здійсняться !!!

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook