Семінар із керівником студії ландшафтної архітектури Kotsiuba

1 березня 2019 року
НУБіП України

 1 березня 2019 року на базі кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства відбувся науково-практичний семінар «Мистецтво формування громадських просторів», на який було запрошено Коцюбу Максима, випускника кафедри ландшафтної архітектури і садово-паркового будівництва 2012 року, нині засновника і керівника студії ландшафтної архітектури Kotsiuba, автора чисельних міжнародних та всеукраїнських проектів.

Майбутні фахівці садово-паркового господарства затаївши подих слухали свого колегу - ландшафтного архітектора, який поділився власним досвідом роботи та особливостями комплексного ландшафтного проектування міських територій, створенням комфортного середовища, що є зручним, цікавим та доступним для кожної людини.

  

 Максим Коцюба розповів слухачам, що таке ландшафтна архітектура і чому публічні простори створені «згори-вниз» не працюють. Він також пояснив, чому в місті з'являються паркани і чому функціональність простору важливіша ніж естетика.

Зустріч була дуже корисною, цікавою і пізнавальною для студентів та викладачів кафедри! Обговорені питання щодо подальшої співпраці!

Професор кафедри ландшафтної архітектури
та фітодизайну Надія Олексійченко

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook