ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ КАФЕДРИ СТАТИСТИКИ ТА ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ У ВИШНІВСЬКІЙ ЗОШ I-III СТУПЕНІВ №2

26 лютого 2019 року

26 лютого 2019 р. Вишнівську ЗОШ I-III ступенів №2 Києво-Святошинського району  з профорієнтаційною роботою відвідала доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук О.Г.

Профорієнтаційна робота була спрямована для учнів 10 (А, Б) та 11 класів (А, Б). Макарчук О. представила Національний біоресурсів та природокористування України, зокрема розповіла про зручне розташування університету, факультети, активне та цікаве студентське життя, можливість брати участь у програмах академічної мобільності студентів, закордонних практиках, навчатися на англійській мові, військовій кафедрі.

Окремо Макарчук О.  зупинилась на навчанні студентів на економічному факультеті, детально розповівши про спеціальності: Економіка; Фінанси, банківська діяльність та страхування; Підприємництво, торгівля та банківська діяльність. Учні уважно слухали представлену інформацію та в кінці задавали запитання, зокрема: прохідного балу ЗНО за спеціальностями у попередньому році, кількості державних місць попереднього року, переліком конкурсних предметів для економічних спеціальностей.

Учні 11 А та Б класів в більшості знають університет та окремі з них відмітили НУБіП України як перший і другий пріоритет. В той же час багато учнів відзначили, що надають перевагу економічним спеціальностям та відповідно здаватимуть ЗНО з конкурсних предметів: українська мова та література, математика та географія/іноземна мова.

Тож побажаємо учням Вишнівської ЗОШ I-III ступенів №2 Києво-Святошинського району удачі в отриманні високих балів під час здачі ЗНО та чекаємо їх на економічному факультеті НУБіП України!

 

Оксана Макарчук,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook