АгроВесна

26 лютого 2019 року

    19-21 лютого 2019 року в Київському Міжнародному виставковому центрі відбулися головні агропромислові виставки «Зернові технології», «Agro.Animal.Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика». Другий рік поспіль дані заходи проходять під спільною назвою «АгроВесна» і символізує початок нового аграрного сезону.

Викладачі кафедри фінансів Негода Ю.В., Скрипник Г.О., Тітенко З.М. разом зі студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» ознайомилися із представленими на виставці останніми досягненнями та інноваціями в сільському господарстві. Студенти ознайомилися з передовим досвідом виробничо-господарської та комерційної діяльності підприємств, а також сучасними технологіями, які використовуються вітчизняними підприємствами.
 
   
Магістри 1 року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість відвідати Круглий стіл «Спільні кроки аграрного бізнесу та освіти в підготовці фахівців». Ярмарок вакансій. У заході взяли участь представники провідних аграрних компаній, профільних асоціацій та закладів вищої освіти. Під час роботи круглого столу обговорювалися питання підвищення якості підготовки фахівців, впровадження дуальної освіти, можливості проходження стажування та практики на базі провідних підприємств аграрної галузі.
 
   
На виставці студенти також мали змогу поспілкуватись із випускницею нашого університету Карпенко Юлею, яка працює за фахом  - є керівником фінансового відділу компанії «Bionorma» з виробництва засобів захисту сільськогосподарських культур.
 
Людмила Березовська,
доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook