Розширюємо бази практик: підписано договір про співробітництво з ЮНЕКС БАНК.

20 лютого 2019, 21:52

        Кафедра банківської справи та страхування щороку розширяє перелік баз практики для студентів. І вже 20 лютого 2019 року ректором Університету Станіславом Ніколаєнко підписаний договір про співробітництво ще з одним банком, який готовий розвивати партнерство з Університетом у навчальній, науковій, виробничій та інноваційній сферах, - ЮНЕКС БАНКОМ. 

Договір відкриває нашим студентам можливості проведення виробничої та переддипломної практики, підготовки випускної роботи і, врешті-решт, працевлаштування в цьому динамічному комерційному банку України.

АТ «ЮНЕКС БАНК» — універсальний банк, який працює на ринку України з 1993 року.  Від початку своєї діяльності банк співпрацює з великими корпораціями у центральних та промислових регіонах країни, а з 2017 року також активно розвиває роздрібний бізнес: кредитування фізичних осіб, карткові проекти та онлайн-сервіси. Банк пропонує широкий спектр сучасних банківських продуктів та послуг  для юридичних та фізичних осіб. Наразі банк представлений  у 13 регіонах України, де нараховує 21 відділення та 30 торгових точок.

Рейтингове агентство «IBI Рейтинг» регулярно підтверджує рейтинг надійності банківських вкладів 4 (висока надійність) та рівень кредитного рейтингу uaBBB+ (в розвитку). В 2017 та 2018 роках «ЮНЕКС БАНК» увійшов в рейтинг «ТОП-50 провідних банків України» (46 та 33 місце відповідно), піднявшись у 2018 році на 13 позицій.

Сподіваємось, що співробітництво з ЮНЕКС БАНКОМ буде взаємовигідним і плідним, а наші студенти скористаються новими можливостями, щоб отримати гарні знання та практичні навички в банківській справі, і, як результат, отримають цікаву і високооплачувану роботу.

доцент кафедри

Олег Володимирович Бронін

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook