Опановуючи нові технології: співробітники кафедри механізації тваринництва побували на семінарі в Українсько-німецькому аграрному центрі

19 лютого 2019, 16:21
м. Київ НУБіП України

 

 

На продовження курсу університету на максимальне наближення науки і освіти до виробництва з тим, щоб готувати конкурентоспроможного фахівця, науковці НУБіП продовжують знайомитися з новими європейськими технологіями. Цього разу на запрошення директора Українсько-німецького аграрного центру Євгенія Кабанця вони взяли участь у науково-виробничому семінарі «Внесення рідких добрив за технологією CULTAN».

     Це нова технологія, якою вже зацікавилися українські фермери, тож тема дуже цікава і актуальна. Викладач агрошколи Дойла Нінбург Ройтер Хеннес (Німеччина) ознайомив зі специфікою технології, розповів про її особливості та своє бачення перспектив впровадження, зокрема в Україні. На продовження теми досвідом від застосування технології CULTAN на полях, які обробляють, поділилися і фермери.

     Почуте викликало жваву дискусію і численні питання наших науковців. Сподіваємося на подальшу співпрацю, зокрема і в питанні практичного навчання студентів технологічних факультетів.

За інформацією Олега Бачинський

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook