ІСТОРІЯ УНІВЕРСИТЕТУ – НАША ІСТОРІЯ!

22 лютого 2019 року
   Знайомство з історією є завжди цікавим, повчальним і часто хвилюючим, особливо, коли ти особисто, відповідним чином, маєш до неї відношення. Саме такі відчуття переповнювали нас, студентів 1-го курсу агробіологічного факультету, при ознайомленні з експозиціями музею нашого університету.
   Нас, майбутніх агрономів, приємно вразила перша частина експозиції, присвячена розвитку землеробства на території України. З хвилюванням знайомились ми з історичними документами, фотографіями і артифактами, які засвідчують створення, становлення і сьогодення нашого університету.
 
    Не можуть не хвилювати експонати в тій частині музею, що розкривають життя нашого закладу в суворі роки другої світової війни. Яким крихким може бути спокійне, мирне життя нагадують матеріали присвячені антитерористичній операції.
 
    Завершальна частина експозиції показала досягнення нашого університету, можливі перспективи його випускників, що ще раз ствердило правильність нашого вибору навчатись в НУБіП.
    Всі ми були дуже задоволені екскурсією і відчули свій зв'язок з багатьма поколіннями людей, що жили упродовж століть на нашій рідній землі і створювали її красу.
 
   Висловлюємо щиру вдячність куратору нашої групи, доценту Миколі Федоровичу Іванюку за організацію екскурсії, працівникам музею, зокрема його директору Поливач Марії Анатоліївні та провідному фахівцю, доценту Івану Романовичу Байраку за чудовий її супровід.
 
 

       Іванна Харчук, Віталія Атаманчук, студентки 2-ї групи                                                                                          1-го курсу агробіологічного  факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook