"Світ професій – мій вибір, мій успіх"

19 лютого 2019 року

На зимових канікулах студенти економічного факультету 1 курсу 3 групи Облік і оподаткування відвідали рідну школу з метою профорієнтації старших класів. Багато школярів проявили зацікавленість до нашого університету. Студенти провели акцію « Відвідай рідну школу» , показували різні відео, презентації і роздали відповідні буклети у яких подана інформація про вступ у вуз. 
   З нашої групи проявили ініціативу 7 студентів. Серед яких: студентка Козюк Оксана, яка відвідала Заболоттівську ЗОШ І-ІІІ ступенів і зацікавила 2 учениці: Чулюк Вікторію і Хомуйло Ірину.

     Студентка Карасюк Вікторія відвідала ЗОШ І-ІІІ ступенів села Світязь і НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів смт. Шацьк і зацікавила 3 випускниці: Грицюк Богдану, Павлей Вероніка, Ялтицька Софія.

     Лазаренко Марина відвідала Корсунь- Шевченківський ліцей Черкаської області і зацікавила 2 учениці: Сераду Юлію і Чалу Катерину.

Студенти нашої групи Шкель Марина та Кравченко Максим, які навчалися в одному класі відвідали Кобижчанська ЗЗСО І-ІІІ ступенів та зацікавили 4 випускників: Лук’яненка Олександра, Моренця Богдана, Неділько Анжелу, Суботу Максима.

Шульженко Катерина відвідала Варвинський ліцей і зацікавила 1 ученицю: Бойко Вікторію.

Главацька Анастасія відвідала Городнявська ЗОШ І-ІІІ ступенів і зацікавила 3 випускниці: Тучу Діану, Гладунову Дарину і Цибанюк Ірину.

   Отже, студенти нашої групи взяли активну участь в агітації щодо вступу саме у наш університет. Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини.

     Я вважаю, що профорієнтація надає можливість ознайомити людей з їх здібностями й можливостями для того, щоб запропонувати їм вибрати одну з найбільш підходящих для них професій з врахуванням потреб виробництва.
 

Козюк Оксана 

староста 1 курсу 3 групи ,спеціальність Облік і оподаткування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook