Святкування Всесвітнього дня бобових у НУБіП

9 лютого 2019, 16:28
НУБіП

          8 лютого 2019 року громадська спілка «Співтовариство виробників і споживачів бобових України» разом з агробіологічним факультетом вперше в Україні організували святкування Всесвітнього дня бобових, яке пройшло на базі НУБіП у 2 навчальному корпусі.


           Привітати зі святом приїхала виконуюча обов'язки міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, яка зазначила, що популяризацією бобових займається з 2016 року. За її словами, на сьогодні аграрний бізнес – один з наприбутковіших, він стає глобальним, саме тут можна заробити гарні гроші, потрібно тільки працювати над собою.   Декан агробіологічного факультету Оксана Тонха подякувала Ользі Трофімцевій – за увагу і підтримку, а студенти вручили гості символічний коровай.
           Оскільки Всесвітній день бобових припадає на 10 лютого, то в НУБіП його відзначають першими в світі. Голова підкомітету з освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Тарас Кремінь побажав  у своїй доповіді  українцям були успішними і заможними.

        Подовжилося святкування спільним фото з учасниками і гостями свята, чудовими піснями у виконанні університетських аматорів та смачним частуванням стравами з бобових. Святкову атмосферу забезпечували подарунки і кульки, які учасникам вручали при вході під ніжні звуки скрипки.

 

         Перше святкування Всесвітнього Дня бобових в НУБіП вдалося!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook