Організація навчального процесу, міжнародна діяльність і господарські питання у фокусі ректорату

11 лютого 2019, 10:00

 

11 лютого 2019 року відбулося чергове засідання ректорату. Головне завдання на тиждень: якісно організувати навчальний процес, контролювати дисципліну – таке доручення ректора Станіслава Ніколаєнка озвучив перший проректор Ігор Ібатуллін. 

     Окрім того в полі зору проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші підготовка до проведення олімпіад: для вступу в університет та І і ІІ етапів всеукраїнських студентських.

     Заступник голови Студентської організації Євгенія Дошка повідомила про підготовчі роботи з облаштування студентського арт-простору.

     Голова профкому Ростислав Тарасенко проінформував про можливості літнього відпочинку дітей співробітників. Планується на пільгових умовах організувати оздоровлення для 150 малюків в таборі «Чайка», що на Київщині. Що ж до будівництва житла, то йде активна підготовка до проведення установчих зборів кооперативу.

    Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко оголосив про планові перевірки дотримання трудової дисципліни в гуртожитках.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачукдоповів про наявні можливості для науково-педагогічних працівників проходження стажування в Туреччині за програмою MEVLANA. Також триває робота з організації подвійного навчання і видачі дипломів з литовським аграрним університетом.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах: у навчальному корпусі №1 йде облаштування сходових маршів гранітом, а в гуртожитку №4 – замінено електромережі на першому поверсі і розпочато на другому.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка.Валерію Іщенку – перевірити стан протипожежної безпеки, визначитися і внести пропозиції щодо реконструкції будиночків в таборі «Академічний». Вадиму Ткачуку – проаналізувати діяльність госпрозрахункових підрозділів. Ігорю Ібатулліну – контролювати стан фінансування наукових проектів, подачу звітності до міністерства освіти і науки щодо їх виконання, завершити підготовку нового рейтингу.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook