Засідання наукової ради НДІ економіки і менеджменту

8 лютого 2019 року

 Сьогодні 8 лютого 2019 р. відбулося засідання наукової ради НДІ економіки і менеджменту.

На порядку денному:

1) розгляд дисертаційної роботи Кундєєвої Галини Олексіївни на тему «Забезпечення продовольчої безпеки за еко-соціо-економічною моделлю суспільного розвитку», поданої на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством». Науковий консультант: д.е.н., професор Мостенська Т.Л. Рецензенти: д.е.н., професор Галушко В.П., д.е.н., професор Діброва А.Д., д.е.н., доцент Байдала В.В.;

2) розгляд дисертаційної роботи Дмитрука Миколи Ілліча на тему «Організаційно-економічні засади розвитку виноградарства в підприємствах півдня України», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)». Науковий керівник: д.е.н., професор Ільчук М.М. Рецензенти: д.е.н., професор Єрмаков О.Ю., д.е.н., доцент Буряк Р.І.

Також було роглянуто і обговорено поточні питання, пов"язані з науковою діяльністю НПП кафедр факультету аграрного менеджменту та економічного  факультету.

  

                                                                                

                                                                                      


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook