Професійне самовизначення - пошук свого місця в суспільстві

5 лютого 2019 року

«Якщо людина не знає, до якого порту вона пливе, жоден вітер не буде їй попутним»
                                                                                                                                                        Сенека

 

   Вибір професії - це не тільки вибір того чи іншого виду діяльності, а, поряд із визначенням свого покликання, ще й вибір відповідного життєвого шляху, місця у процесі суспільного виробництва, засіб включення у життя соціального середовища.
   Правильний вибір професії — це моральне задоволення, висока самооцінка.
 На початку лютого співробітниками кафедри технологій та дизайну виробів з деревини було проведено профорієнтаційну роботу у деяких учбових закладах України.

Професор Пінчевська О.О. провела профорієнтацію в вищому професійному училищі №25 м.Києва

Професор Пінчевська О.О., доцент Спірочкін А.К. провели профорієнтацію в Київському вищому професійному училищі деревообробки

   Метою профорієнтаційної роботи є ознайомлення учнів з професіями; виховання в молоді спрямованості на самопізнання і власну активність як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами, необхідними для набуття конкретної професії, складати на цій основі реальний план оволодіння професією; забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості. 
   Учні учбових закладів виявили бажання продовжувати своє навчання у ВНЗ зокрема у НУБіП України. Окрім цього мають намір відвідати «День відкритих дверей» в університеті.

 

Ст. викладач кафедри ТтаДВД
Сергій Мазурчук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook