Профорієнтаційна робота

5 лютого 2019 року
  Представники факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України, доценти кафедри механіки Яременко В.В. та Куценко А.Г. 1 лютого 2019 року відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №185 з поглибленим вивченням фізико-математиних дисциплін ім. В.І. Вернадського.

 

 

Співробітники факультету ознайомили учнів та представників адміністрації школи з можливостями і перспективами навчання на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України. Під час бесіди було представлено мультимедійну презентацію університету і, зокрема, факультету конструювання та дизайну та розповсюджено інформаційні матеріали. 

 

 

Майбутніх випускників школи запросили відвідати факультет конструювання та дизайну, взяти участь в предметних олімпіадах та навчатись на підготовчих курсах НУБіП України.  Ознайомили учнів з правилами подання документів і можливостями отримати додаткові бали при вступі в університет. Представники факультету відповіли на багато питань пов’язаних з навчанням в університеті та на факультеті, а також з перспективами майбутнього працевлаштування.
 Доцент кафедри механіки 
Куценко А.Г.



 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook