Вікторія Кротенко зустрілася з учнями випускних класів гімназії № 59 міста Києва

4 лютого 2019 року

01 лютого 2019 року відбулась зустріч доцента кафедри загальної, органічної та фізичної хімії агробіологічного факультету Вікторії Кротенко  з учнями випускних класів гімназії №59 міста Києва. Вікторія їм розповіла  про переваги вступу до НУБіП України, агробіологічний факультет належить до найкращих по підготовці бакалаврів і магістрів за спеціальностями 201-«Агрономія» і 203- «Садівництво та виноградарство».

 За роки існування факультет підготував для агропромислового комплексу України понад 11 тис. високопрофесійних спеціалістів-вчених агрономів, 300 - для країн Європи, Азії, Африки та Південної Америки. Велике значення факультет надає налагодженню взаємозв’язків та контактів з аграрними вузами США, Німеччини, Нідерландів, Угорщини, Польщі, Словакії, Болгарії, Куби, Росії, Білорусі, інших країн далекого і близького зарубіжжя. 

Кротенко Вікторія запросила учнів до участі в олімпіаді з хімії, яка буде проходити на базі ВНЗ, та підготовчих курсів з ряду предметів, в тому числі і з хімії. А також докладно відповіла на запитання учнів стосовно правил вступу, структури університету, можливостей участі у різних гуртках та перспектив для випускників НУБіП України.

Чекаємо на майбутніх студентів!

Лідія Ковшун 

завідувач кафедри загальної,

 органічної та фізичної хімії


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook