Стань лідером майбутнього із Carlsberg Ukraine!

1 лютого 2019 року

 Цього року Carlsberg Ukraine спільно з організацією Young Global Pioneers пропонує талановитій українській молоді можливість виграти участь в міжнародній освітній програмі YGP Talent Network та провести 3 тижні у Танзанії.

     Енергозбереження, відповідальне споживання, повторне використання ресурсів, толерантність, відкриті кордони – все це тренди сьогодення. Сучасна молодь прагне змінювати світ на краще. Але зміни починаються з розуміння речей, які потрібно вдосконалити. Carlsberg Ukraine дарує українським студентам можливість виграти грант і дізнатись більше про світ, його виклики та можливі рішення, що допоможуть створити краще сьогодні та завтра.

     YGP Talent Network – шанс для студентів віком від 19 до 25 років отримати грант на 3-тижневу навчальну поїздку до Танзанії, зокрема, Занзібару і стати частиною глобальної мережі талантів (YGP Talent Network). Це проект для майбутніх лідерів, що об'єднує обдарованих молодих людей зі всього світу і навчає їх мислити глобально, щоб разом знаходити інноваційні шляхи вирішення світових проблем. Участь у програмі допоможе встановити дружні зв’язки між молоддю з лідерськими якостями, яка планує присвятити життя впровадженню корисних інновацій. 
     Результатом спільної подорожі за програмою є глобальна мережа талановитих людей, які допомагають і надихають одне одного впродовж життя. Програма подорожі розпланована таким чином, щоб зосередити учасників на отриманні інтуїтивного навчального досвіду, змінах у стилі мислення та відчуттях.

     Програма включає 4 напрямки розвитку, які взаємодоповнюються:

  1. Навчання і бізнес. Кожна подорож передбачає різноманітні активності, лекції, зустрічі з місцевими лідерами та підприємцями, відвідини університетів та інноваційних організацій.
  2. Локальні та глобальні виклики та теми. Впродовж подорожі учасники розглядають екологічні, громадські та соціальні проблеми у місцевому регіоні. Паралельно вони дискутують про глобалізацію, соціальне підприємництво, зміни клімату, кругову економіку, права людини, емоційний інтелект та інші важливі теми.
  3. Teambuilding та культурний обмін передбачають широкий спектр командних та культурних заходів: вивчення місцевих мистецтв, музики, відвідини історичних місць, сафарі, зустрічі з місцевою молоддю тощо.
  4. Критичні та інноваційні роздуми. Кожного вечора виділяється одна година на осмислення отриманого впродовж дня досвіду – індивідуально та в команді.

     Місія проекту – пробудити в майбутніх лідерів цікавість, налагодити міжкультурне розуміння, розвинути здатність до співчуття та прагнення змінюватися і змінювати світ довкола сучасними методами.

     2019 року проект Young Global Pioneers відкриває прийом заявок від учасників з України за підтримки Carlsberg Ukraine. Ця подорож допоможе розширити світогляд та зрозуміти, як вже сьогодні почати змінювати майбутнє нашої країни на краще. Грант надається підрозділом Фонду Carlsberg – Carlsberg Bequest, який підтримує практичну соціально корисну діяльність, приділяючи особливу увагу науці, в пам'ять про засновника компанії пивовара Я. К. Якобсена.

     Дати наступної навчальної подорожі: липень 2019
     Пункт призначення: Танзанія.

     Подробиці та реєстрація за посиланням: https://carlsbergukraine.com/ygp/

Заявки приймаються з 28 січня до 24 лютого 2019 року!

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Васютін Кирило
AGcommunications
+38 (044) 586 26 42
+38 (067) 659 93 10
[email protected]

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook