ДО ВЕСНЯНОГО СЕМЕСТРУ ГОТОВІ !!!

31 січня 2019 року

          30 січня, перед початком весняного семестру, відбулась зустріч керівництва деканату агробіологічного факультету з колективом кафедри землеробства та гербології. Декан Оксана Тонха довела до відома співробітників кафедри основні напрямки роботи, на які сьогодні особливо акцентує увагу керівництво університету. Чільне місце тут займає проблема здійснення профорієнтації для забезпечення якісного набору майбутніх абітурієнтів на агробіологічний факультет.

           

Заступник декана Віталій Коваленко наголосив на тому, що спільними зусиллями колективу вдалось залучити 22 слухачі на підготовче відділення. Сьогодні стоїть завдання по організації якомога більшої кількості потенційних абітурієнтів до участі в олімпіаді на базі НУБіП.
Володимир Завгородній довів до відома присутніх інформацію стосовно змін, що чекають факультет у навчальному процесі, зокрема підняв питання можливості переформатування атестації бакалаврів на етапі їх випуску з метою підвищення його якості.
Викладачі кафедри проінформували керівництво факультету про результати профорієнтаційної роботи, висловили своє бачення щодо вдосконалення якості навчального процесу, практичної підготовки майбутніх фахівців.
Керівники факультету перевірили готовність кафедри до проведення занять, відмітивши, що протягом січня було здійснено значний обсяг робіт: оновлено меблі в кімнатах для співробітників 32 та 36, а також замінено частину меблів та обладнання  у навчальній лабораторії агрофізики ґрунту (ауд. №11) і навчально-науковій  лабораторії гербології (кім. 31).
 
 
 
 
Валентина Рожко, доцент кафедри землеробства та гербології
Микола Іванюк, доцент кафедри землеробства та гербології
 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook