Профорієнтаційна робота співробітників кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій ННІ лісового і садово-паркового господарства разом зі студентами

18 січня 2019 року

   18 січня 2019 р. доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Кайдик Олександр Юрійович провів профорієнтаційну роботу з учнями 11 класу Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району Київської області (директор – Кучеренко Т.В.).
   Випускникам було показано відеофільм про переваги навчання в НУБіП України, роздано оголошення з правилами прийому до НУБіП України, запрошено учнів на навчання до університету і, зокрема, в навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства. Доцент Кайдик О.Ю. розповів учням про олімпіаду в університеті, переможці якої можуть отримати до 20 додаткових балів при вступі, і про підготовчі курси до ЗНО в університеті, після закінчення яких можна отримати ще до 10 додаткових балів і сертифікат.
   Учні задавали питання стосовно спеціальностей, за якими здійснюється навчання, про обсяг державного замовлення і вартість навчання, тощо.
   Результатом проведення профорієнтаційної роботи стало 2 анкети учениць, які виявили бажання навчатися на підготовчих курсах в НУБіП України.
   За день до цього (17.01.2019 р.) на прохання Кайдика О.Ю. його підопічні студенти: Поторась Святослав Володимирович і Шилін Богдана Сергіївна провели аналогічну профорієнтаційну роботу у своїй рідній Колківській загальноосвітній школі-ліцею (Волинська обл.). Результатом їх роботи стало 2 анкети потенційних абітурієнтів спеціальності «Лісове господарство».

  

Доцент кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій Олександр Кайдик

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook