Завдання на 2019 рік і проблеми, що доводиться вирішувати, очима керівництва університету і структурних підрозділів

23 січня 2019, 22:07
м. Київ НУБіП України

 

 

Графік проведення співбесід з керівниками структурних підрозділів сьогодні вийшов на свій екватор і пік: до принципової розмови запросили шестеро деканів факультетів.

 

     Першим звітував декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило. Він представив покафедральне навантаження та штати в порівнянні з попереднім роком, контингент студентів, результати проведеної профорієнтаційної роботи у 2018 році і як спрацювали кафедри вже на сьогодні по вступній компанії 2019 року, розповів про роботу Центру технічної творчості, який працює зі школярами різних вікових груп. У 2018 році не зважаючи на те, що факультет не крупний має 12 призерів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. 2 наукових проекти пройшли конкурсний відбір, один з яких – молодих вчених. Факультет можна назвати зразковим за публікаційною активністю – 41 стаття в журналах, що входять до міжнародних баз Scopus та Web of Science.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко звернув увагу керівництва факультету на ефективність профорієнтаційної роботи, посилення вимогливості до членів колективу, зокрема завідуючих кафедрами, залучення абітурієнтів на підготовчі курси, підтримав прохання щодо необхідних робіт з ремонту 11-го корпусу. Проректор Сергій Кваша відзначив зменшення контингенту студентів, слабку профорієнтаційну діяльність, порекомендував, поки тривають канікули, звернутись до старост студентських груп з проханням запросити на навчання до НУБіП цьогорічних випускників їхніх рідних шкіл. Перший проректор Ігор Ібатуллін поцікавився станом підготовки та подачі студентських наукових робіт на конкурс 2019 року.

Репост: https://nubip.edu.ua/node/55321

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook