Візит до SOFTWARE AND COMPUTER MUSEUM в Києві

26 грудня 2018 року

 

     Студенти факультету інформаційних технологій, зокрема, спеціальності «Комп’ютерні науки» скороченого терміну навчання разом із куратором Таїсією Саяпіною та заступником декана Тетяною Волошиною відвідали музей програмного забезпечення та комп'ютерів.
    У Software and Computer Museum засновники музею, власноруч зібрали понад 100 раритетних експонатів комп'ютерів, ігрових консолей, одиниць обчислювальної техніки та навіть роботів.
     У цьому приміщенні ніби потрапляєш у петлю часу, адже де ще можна побачити щоб поруч, на одній полиці, знаходився старезний обчислювальний пристрій і те, у що він еволюціонував?

      Дійшовши до кінця виставки, у кожного залишиться чи то трішки сумний, чи то ностальгічний настрій. Але водночас із цим до мурах пробере гордість... Гордість за твоїх предків, які почали цей нелегкий шлях технологічного прогресу, за сучасників, які зробили так багато, аби його примножити та надія на наступників. На технологічні шедеври яких у Software and Computer Museum, чекає порожня полиця.

Таїсія Саяпіна,
старший викладач кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook