Конкурс на премію Київського міського голови

25 грудня 2018 року
м. Київ НУБіП України

 

 

До уваги молодих науковців! 

     Голосіївською районною в м. Києві державною адміністрацією розпочато прийом документів претендентів на присудження Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2019 році, яка присуджується щороку до Дня молоді громадянам України віком до 35 років, місце проживання яких зареєстровано у місті Києві.

     Премія присуджується за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва, здійснені у календарному році, що передує її присудженню (при цьому можуть враховуватись досягнення претендента за попередні роки) за однією з номінацій:

  • наукові досягнення – робота в науковій сфері, проведення досліджень, наявність публікацій, доповідей, тез виступів, патентів, винаходів тощо, рівень визнання досягнень;
  • творчі досягнення – здобуття звання переможця (лауреата, дипломанта) на міських, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, олімпіадах, інших культурно-мистецьких змаганнях; значний авторський доробок у сфері мистецтва, літератури, музики, народної творчості, архітектури, популяризації традиційної культури українського народу;
  • внесок у розвиток молодіжного руху – активна робота у напрямі реалізації молодіжної політики, робота з громадськими організаціями, волонтерська діяльність, реалізація соціальних проектів, що спрямовані на популяризацію здорового способу життя та розвитку спорту, патріотичне виховання молоді, працевлаштування, розвиток інтелектуального потенціалу, екологічної свідомості тощо.

     Одну і ту ж саму кандидатуру не можна одночасно висувати на присудження Премії більше ніж в одній номінації. Повторно Премія може присуджуватись за наявності нових визначних досягнень, але не раніше ніж через п’ять років після попереднього присудження.

     До клопотання про присудження Премії додаються такі матеріали:

  • відомості про досягнення претендента (обсяг до двох сторінок);
  • копії паспорта громадянина України та ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податку;
  • письмова згода на обробку, використання та поширення персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • копії документів, що підтверджують видатні досягнення претендента (копії грамот, дипломів, подяк, сертифікатів, інших відзнак і нагород).

     При розгляді клопотань претендентів конкурсна комісія керується такими критеріями:

  • суспільна значимість досягнень претендента для міста Києва;
  • наявність офіційного підтвердження досягнень претендента (копій грамот, дипломів, подяк, сертифікатів, інших відзнак і нагород).

     Конкурсна комісія відхиляє клопотання про присудження Премії та не допускає претендента до конкурсного відбору у разі:

  • невідповідності номінації, за якою висувається претендент, досягненням номінації;
  • клопотання про присудження Премії та матеріали, що подаються до нього, складені з порушенням вимог до них.

     Клопотання про присудження Премії та всі необхідні матеріали до нього подати до науково-організаційного відділу НДЧ (корп. 3, кім. 215) до 1 лютого 2019 року.

Вікторія Самсонова

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook