Успішний захист магістрів спеціальності «Деревообробні та меблеві технології»

17 грудня 2018 року

   На завершення року, 13 грудня, відбувся захист магістерських робіт студентами кафедри технологій та дизайну виробів з деревини.
   Склад екзаменаційної комісії:
 Голова Гриб Володимир Макарович – професор кафедри лісівництва, доктор сільськогосподарських наук.
   Члени ЕК:
   Пінчевська Олена Олексіївна – завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини, доктор технічних наук, професор;
   Оборська Алла Едуардівна – доцент кафедри таксації лісу та лісового менеджменту, кандидат сільсьгосподарських наук.

   До представлених на захисті робіт студенти підготували стислі і водночас наповнені доповіді. Як і завжди магістерські роботи відрізнялись не лише елементами наукової новизни, а й практичним спрямуванням, чим викликали жваву дискусію та цікаві запитання членів екзаменаційної комісії, на які студенти давали аргументовані, чіткі відповіді.

   Екзаменаційною комісією відмічено дипломні роботи, які варто рекомендувати до впровадження на виробництво: Давидов В. М. «Обґрунтування доцільності впровадження проекту цеху з виробництва струганих розмірних пиломатеріалів конструкційного призначення з сухостійної деревини на базі ТОВ «Еліо Україна»» та Погоріляк І. В. «Обґрунтування та вдосконалення технології опорядження кухонних меблів на ТзОВ «Атлант»», відмічено неординарний підхід у роботі Снаровкіна Є. Е. «Обґрунтування можливостей виробництва стола-трансформера для малогабаритних квартир на підприємстві ТОВ «Комод»», обгрунтовано збільшення терміну служби деревних матеріалів Коверник Р. Б. «Обґрунтування можливостей виробництва вогнестійких фанерних плит на ПРАТ «Фанплит»».

   Усі дипломні роботи отримали оцінку «відмінно», а їх автори – кваліфікацію магістра з деревообробних та меблевих технологій.
   Вітаємо наших магістрів з успішним завершенням важливого етапу навчання та бажаємо подальших життєвих та творчих успіхів!

 

О. Горбачова,
секретар ЕК, ст. викладач кафедри ТтаДВД

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook