На юридичному факультеті проходило звітування з наукової роботи

17 грудня 2018 року

 10 грудня 2018 року в «Міжнародний день прав людини» на засіданні наукової ради юридичного факультету НУБІП України відбувся звіт за результатами виконання науково-дослідних робіт.

З звітом теми №110/95-Ф «Інформаційно-правове забезпечення екологічної складової національної безпеки України» виступив молодший науковий співробітник Вітів В.А.

 

В результаті виконаних досліджень колективом авторів кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства під керівництвом завідувача кафедри Ладиченка В.В.

 - виконано аналіз законодавства, що регулює суспільні відносини в сфері доступу до інформації та національної інформаційної безпеки, запропонувати пропозиції щодо їх удосконалення;

-  розкрито сутність адміністративно-правового забезпечення і регулювання моніторингу за навколишнім природним середовищем та системи раннього попередження відхилень від вимог екологічного законодавства;

-  досліджено концептуальні підходи до здійснення адміністративно-правової діяльності місцевих (регіональних) органів у сфері інформування громадськості про стан дотримання екологічного законодавства;

 За звітним роком авторами виконано: 3 монографії, 2 статті в науково-метричній базі WoS, 11 публікацій в інших виданнях, захищено 1 кандидатську дисертацію.

За результатами виконання ініціативних тем виступили: к.ю.н., доцент Качур В.О., к.і.н., доцент Протосавіцька Л.С., д.ю.н., професор Ладиченко В.В., к.ю.н., доцент Артеменко О.В., к.ю.н., доцент Гулак О.В., старший викладач Ковальова С.С. та інші керівники ініціативних тем.

На звершення зустрічі представник науково-дослідної частини Вікторія Володимирівна Самсонова подякувала науковому колективу юридичного факультету за проведену роботу та побажала інтегрувати зусилля для розробки наукових проектів, що зможуть гідно представити Національний університет біоресурсів і природокористування України у конкурсному відборі 2020 року. 

 

Голова наукової ради

юридичного факультету

В.В. Ладиченко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook