Останній крок до омріяних дипломів!

14 грудня 2018 року
4-6 грудня 2018 року магістранти ОПП «Фінанси і кредит» зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» підійшли до фіналу навчання. Було проведено захист магістерських робіт. Усі студенти показали себе з кращого боку й успішно пройшли завершальний етап навчання.
 
Слід відмітити, що окрім вимог до виконання магістерської роботи і допуску до захисту, в кожного здобувача ступеня магістра за результатами роботи на момент захисту було опубліковано щонайменше одну наукову статтю.
 
Разом із якісними знаннями магістранти довели свою обізнаність із різних галузей економічного та суспільно-політичного життя.
 
У випускних роботах порушуються питання фінансової децентралізації в Україні, модернізації системи управління фінансовою стійкістю аграрного підприємства та банку, громадського контролю за використанням фінансових ресурсів держави та органів місцевого самоврядування, оптимізація оподаткування на підприємстві, розвиток валютного та кредитного ринку в Україні тощо.
Щиро вітаємо наших МАГІСТРІВ з успішним захистом та бажаємо нових звершень і досягнень, подальших професійних та життєвих успіхів!!!
 
Ю.В. Негода,

доцент кафедри фінансів 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook