Цей дивовижний світ природи!

12 грудня 2018, 16:02
    5 грудня студенти-першокурсники факультету тваринництва та водних біоресурсів (спеціальність 207 - Водні біоресурси та аквакультура) разом із своїми наставниками, доцентом Коваленком Василем Олександровичем, і його колегою, старшим викладачем кафедри аквакультури Ковальчуком Олександром Миколайовичем, відвідали Національний науково-природничий музей НАН України.
   
    У день екскурсії в Музеї природи було багатолюдно, але для цього був особливий привід: у ці дні відбувалося святкування 100-річного ювілею Національної академії наук України. З нагоди визначної дати у кожному відділі музею було розгорнуто додаткові експозиції та проведено тематичні майстер-класи під керівництвом науковців-співробітників музею.
 
   
    Екскурсію для студентів експозиціями музею провів особисто наставник 2 групи, старший викладач Ковальчук Олександр Миколайович, який у недавньому минулому був штатним співробітником музею і є знаним фахівцем з палеозоології. Свідченням цьому стало те, що з самого початку екскурсії до групи студентів приєдналися близько десятка поодиноких відвідувачів, яких захопила фахова робота екскурсовода.
 
 
    Протягом трьох годин студенти оглянули три відділи музею: палеонтологічний, зоологічний і  ботанічний. Екскурсанти брали участь у демонстраціях і майстер-класах «Земноводні проти рептилій», «Риби-вселенці водойм Києва та його околиць», «Світ членистоногих під мікроскопом» та мали можливість потримати в руках окремі експонати, послухати цікаві розповіді фахівців, отримати кваліфіковані відповіді на питання.
 
 
    Три години у музеї пролетіли непомітно. Багато що цікавого екскурсанти не встигли побачити за браком часу. Тому наставники груп запропонували студентам – за нагоди відвідати музей ще раз.
 
Доцент кафедри аквакультури,
наставник 1 групи  В. Коваленко 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook