Міжнародна виставка «CAPR'INOV»

4 грудня 2018 року
Франція

 І знову у місті Ніор, Франція 27-28 листопада 2018 року відбулась міжнародна виставка кіз «CAPR'INOV», яка проходить один раз на 2 роки.
Доцент кафедри глобальної економіки Кирейцева Олена Василівна прийняла участь у програмі виставки Capr'Inov, в яку входили:
• Конференції.
• Презентація генетики.
• Презентація нечисленних порід.
• Конкурс тварин.
• Виставка сільськогосподарського обладнання і матеріалів тощо.


 

 Одне з ключових подій в рамках виставки - це Міжнародний конкурс сирів і продуктів з козиного молока. На виставці були представлені виробники козиної продукції (сиру, молока, сухого молока для годівлі тварин та людей, молочних продуктів, м’яса), виробники обладнання та матеріалів для козівництва та сироваріння, спеціалісти по генетиці та розведені кіз і спеціальних медичних препаратів.

 Напередодні дня відкриття виставки, 26 листопада 2018 року, для відвідувачів, охочих познайомитися більш детально з тонкощами розведення тварин і їх утримання, були проведені відвідування козиних ферм і підприємств. Зокрема, один з візитів був на експериментальну козину ферму де вивчають найкраще харчування та утримання для тварин.
 Відвідини виставки стало вже традицією для доцента кафедри Кірейцевої Олени.Отже, до наступної виставки Capr'Inov у 2020 році!


 

к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки Гераймович В.Л.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook