Завершено акредитаційну експертизу освітньо-професійньої програми "Облік і аудит" спеціальність 071 "Облік і оподаткування"

7 грудня 2018 року

7 грудня завершила роботу комісія з проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми "Облік і аудит" спеціальність 071 "Облік і оподаткування" галузь знань 07 «Управління та адміністрування» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

       Члени експертної комісії у складі завідувачу кафедри бухгалтерського обліку Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, доктор економічних наук, професор Пилипенко Андрія Анатолійовича, завідувач кафедри бухгалтерського обліку та аудиту Одеського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Лоханової Наталії Олексіївни продовжили ознайомлення з кадровим, навчально-методичним, інформаційним та матеріально-технічним забезпеченням освітньо-професійних програм кафедр статистики та економічного аналізу і обліку та оподаткування.

Експертна комісія відвідала відділ кадрів університету, філію наукової бібліотеки у навчальному корпусі №10. Також були написані магістрами випускного курсу комплексні контрольні роботи з дисциплін циклу загальної та професійної і практичної підготовки ОПП "Облік і аудит".

 

На завершення експертна комісія Міністерства освіти і науки України склала експертний висновок і відзначила про спроможність кафедр статистики та економічного аналізу і обліку та оподаткування економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Облік і аудит" спеціальність 071 "Облік і оподаткування" галузь знань 07 «Управління та адміністрування» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

 

Дякуємо шановним членам акредитаційних комісій за високий професіоналізм та доброзичливе ставлення до колективу кафедр економічного факультету у період проведення акредитаційної експертизи!

Вітаємо колективи профільних кафедр з успішною акредитацією освітньо-професійних програм!

 

 

 Леся Воляк

к.е.н., старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook