Студенти 1 курсу економічного факультету спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" відвідали Музей історії НУБіП України

7 грудня 2018 року
3 корпус, 217 ауд.

     07.12.2018 року студенти 1 курсу, 6 групи, економічного факультету, спеціальності 072 - "Фінанси, банківська справа і страхування" разом з наставником групи к.е.н., ст. викладачем кафедри банківської справи та страхування Файчук Ольгою Валерївною відвідали Музей історії НУБіП України.

     Екскурсію проводив провідний фахівець, доцент Байрак Іван Романович, який на високому рівні розповів про витоки та етапи розвитку нашого університету з 1898 року до сьогодення. Студенти з великою зацікавленістю прослухали та активно прийняли участь у заході. Також, майбутні фінансисти задавали питання і отримували вичерпні відповіді, разом з тим проявили свою ерудованість та знання з історії України.

   Особливу увагу студенти звернули на стенд економічного факультету, де впізнали керівний склад і викладачів. Були приємно вражені здобутками рідного факультету.

     Виносимо щиру подяку працівникам історичного музею за відновлення та оформлення експозицій. Бажаємо Вам процвітання та успіху в цій добрій, просвітницькій справі, адже, той хто знає свою історію може з впевненістю розбудовувати успішне економічне майбутнє України.

 

к.е.н., ст. викл. Файчук О.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook