Атестація магістрів – перспективи, результати, рекомендації

5 грудня 2018 року

   В останній тиждень листопада відбулася атестація магістрів кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

   26 листопада магістри 1 року навчання виступили із доповідями, в яких визначилися із метою, об’єктом та предметом досліджень для написання випускної роботи. На основі встановленої мети роботи сформували необхідні для розв’язання задачі і підібрали відповідні методики експериментальних досліджень.

 

 

 

   Тематика їх досліджень охоплює такі напрямки, як підвищення біостійкості деревини при контакті з грунтом, вогнестійкості деревини, визначення конструкційних рішень при виготовленні меблевих фасадів, модернізація виробів з деревини, технологічні рішення щодо оздоблення столярних виробів, ресурсоощадне використання деревини сосни та берези, розширення сфери використання термообробленої деревини та автоматизація контролю процесу виготовлення фанери.
   Також 30 листопада відбулася постерна презентація магістрів 2 року навчання, яка є важливим етапом підготовки магістрів і своєрідною репетицією до остаточного захисту випускної роботи. У доповідях студенти ознайомили із результатами їх досліджень, прозвучали практичні рекомендації покращення виробничих процесів на деревообробних підприємствах, що викликало жваве обговорення. Проблеми, над якими працювали магістри, є актуальними та різноманітними і, безперечно, вартими уваги.

 

 

   Дискусійний характери заходу свідчить про бажання магістрів пізнати нове і наявність потенціалу молодих науковців. У свою чергу члени комісії відмітили сильні сторони проектів та надали деякі рекомендації стосовно їх доопрацювання.
   Бажаємо всім наснаги у завершальній підготовці своїх робіт і успіху на захисті!
 

О. Горбачова,
старший викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook