Лекція для студентів ОС "Бакалавр" напряму підготовки "Фінанси і кредит" за участі начальника відділу обслуговування приватних клієнтів Центральної регіональної дирекції ОТП Банк

27 листопада 2018 року
10 корпус

 27 листопада 2018 року за ініціативи кафедри банківської справи та страхування вже традиційно відбулась лекція для студентів ОС «Бакалавр», спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) на тему "Пасивні операції комерційного банку" за участі начальника відділу обслуговування приватних клієнтів Центральної регіональної дирекції ОТП Банк Тетяни Іванівни Щербак.

На відкритому занятті шановна гостя розповіла про особливості діяльності комерційного банку, зробила загальну характеристику банківських ресурсів та детально розкрила їх склад та структуру. Пані Тетяна зосередила увагу на операціях банку із залучення ресурсів та схемах нарахування відсотків.
В цілому лекція була цікавою студентам як з позиції користувача банківських послуг, так і майбутніх працівників банку тому студенти були дуже зацікавлені, жваво обговорювали та задавали запитання..
Висловлюємо вдячність ОТП Банку, зокрема Щербак Тетяні Іванівні за співпрацю у розбудові системи фінансової освіти в Україні.
 
к.е.н., ст.викл. Ольга Файчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook