Міжнародний науковий семінар "eTRUCK віддалена діагностика TEXA"

15 листопада 2018 року
м. Гостомель

 

eTRUCK віддалена діагностика TEXA

 
TEXA була заснована в 1992 панами Бруно Вьянелло, який є зараз Президентом, разом з другом і співзасновником Мануеле Каваллі, на сьогоднішній день фірма є міжнародним лідером в проектуванні, виробництві та створенні мультимарочних діагностичних приладів, аналізаторів вихлопних газів, установок для перезарядки систем кондиціонування повітря і пристроїв для теледіагностики, призначені для легкових, вантажних автомобілів, мотоциклів, морської, сільськогосподарської та спеціалізованої техніки.
 
TEXA за підтримки офіційного дистриб’ютора в Україні ТОВ «АД-Інструмент» провела семінар на базі централізованого сервісу вантажних автомобілів Трак Центр Лтд, у місті Гостомель (Офіційний імпортер і дистриб’ютор оригінальних запасних частин DAF, продаж по Україні нових автомобілів DAF, напівпричепів, бункерів напівпричепів і інших конструкцій для шасі DAF). В семінарі взяли участь науково-педагогічні працівники механіко-технологічного факультету, які ведуть лекції у студентів ОС "Магістр" спеціальності 274 "Автомобільний транспорт", а саме доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка Надточій О.В. і заступник декана механіко-технологічного факультету Тітова Л.Л.
 
Тема проведення семінару eTRUCK:
Новітні розробки, які піднімають сервіс вантажних автомобілів на більш високий рівень.
Можливості постійного відстеження транспортних засобів дистанційно, контролювати і планувати технічне обслуговування.
Рішення для водіїв і управляючого автопарком.
 
Програма проведення семінару:
 
1. Ознайомлення з загальним спектром продукції, передових розробок в тенденції світового автомобілебудування.
2. Ознайомлення з новітньою розробкою eTRUCK, практична демонстрація роботи програмного забеспеченняОхарактерезування переваг для СТО, переваги для водія з APP, переваг порталу для управляючого автопарком.
3. Підключення eTRUCK до вантажного автомобіля. Моніторинг параметрів, активації та регулювання на даних транспортних засобах.

 


 
Модератори з Італії
 
 
 
Директор НДІ техніки і технологій
Іван Роговський

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook