Творчий вечір та презентація збірки поета Володимира Малюги “Про екологію душі”.

14 листопада 2018 року

   14 листопада 2018 року о 15:00 в аудиторії 309 навчального корпусу №3 відбувся творчий вечір та презентація збірки доцента кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій поета Володимира Малюги “Про екологію душі”.
   На творчий вечір зібралися поціновувачі поетичного слова студенти та співробітники університету. Вступне слово на початку творчого вечора зробив заступник директора Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Свинчук Віктор Адамович.


 

З вітальним і напутнім словом виступив ректор НУБіП України, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович, який відзначив наукові, виховні та творчі здобутки автора збірки Малюги Володимира Миколайовича.

 Уривок вірша “Роздуми” прочитав Міндер Максим – онук Володимира Малюги.

 

   Зі словами вдячності та подяки виступив завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій професор Маурер Віктор Мельхіорович. Окрім того надав характеристику Володимиру Малюзі в частині його різноманітної діяльності як талановитої особистості.

   Професор Юхновський Василь Юрійович, який знайомий з Володимиром Малюгою з 1968 року – часів юності, коли почали спільне навчання у Велико-Анадольському лісовому технікумі, а далі згадав роки навчання на лісогосподарському факультеті УСГА та подальшу спільну роботу на кафедрі лісової та гідротехнічної меліорації, якою він керував продовж 2006 – 2016 рр. Відзначив позитивні різнопланові якості автора збірки та прочитав вірш з циклу “Старі мелодії з новим змістом”.
   Доцент Дударець Сергій Миколайович, як колишній учень та нинішній співробітник кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, поділився своїми спогадами та враженнями про свого вчителя, а нині колегу Володимира Малюгу. І як завідувач кафедри лісової меліорації та оптимізації лісоаграрних ландшафтів (за період 2006 – 2010 рр.) відзначив його успіхи в науковій, виховній роботі та творчі здобутки.

 З вітальним словом виступила директор музею НУБіП України Поливач Марія Анатоліївна та висловила глибоку вдячність за співпрацю по підготовці матеріалів та оформлення музею університету. Окрім того подякувала авторові збірці за проникливі вірші та побажала творчих успіхів над новою збіркою поезій.
    Володимир Малюга прочитав вельмишановному зібранню поціновувачів поетичного слова вірші: “Жива Душа”, “Роздуми”, “Вибір”, “Розмова з сином”,    “Прозріння”, “Коріння де? У чому сила?”, “Слово про ліс”, “Людина лісові вклонись”, “Косаки-молодці”, “Чотири пори року”, “Тече вода джерельная” “Зелений спецназ”, “Бути добру”, “Людина з слова почалася” та інші. Окрім того автор збірки познайомив слухачів із прозовим твором “Основні положення природоохоронної ідеології”. По завершенні творчого вечора Володимир Малюга висловив подяку всім поціновувачам поетичного слова та підписав бажаючим збірку на добру згадку.


Пам’ятне фото по завершенні творчого вечора.

Ганна Лобченко
старший викладач кафедри
відтворення лісів та лісових мелірацій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook